Olay, 22 Ekim 2026 tarihinde İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre M.K. (39), sosyal medya uygulaması üzerinden tanıştığı kişiyle buluşmak için belirtilen adrese gitti.

İddiaya göre, buluşma sırasında M.K.’nin özel görüntüleri çekildi. Şüphelilerin bu görüntüleri kullanarak M.K.’ye baskı ve şantaj yaptığı öne sürüldü.

Samsun'a 4. tramvay geliyor! Başkan Halit Doğan duyurdu
Samsun'a 4. tramvay geliyor! Başkan Halit Doğan duyurdu
İçeriği Görüntüle

Samsun’da sosyal medya tuzağı! 300 bin liralık kredi çektirildi

300 BİN LİRA KREDİ ÇEKTİRDİLER İDDİASI

Şüphelilerin, M.K.’nin cep telefonundaki mobil bankacılık uygulaması üzerinden zorla 300 bin lira kredi çektirdiği ve parayı kendi hesaplarına aktardığı iddia edildi.

Olayın ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Samsun’da sosyal medya tuzağı! 300 bin liralık kredi çektirildi

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda olayla bağlantılı oldukları belirlenen E.Y. (21), M.Ö.K. (22), A.A. (25) ve A.Ç. (23) yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Samsun’da sosyal medya tuzağı! 300 bin liralık kredi çektirildi

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.Y., M.Ö.K. ve A.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Olay yerine sonradan geldiği ileri sürülen A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’da ev alevlere teslim oldu! Yavru kediyi itfaiye kurtardı

Samsun'da 29 Ekim’e özel yarışma! Kazanana ödül var

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA