• Sokak ortasında bıçaklı cinayet işlendi.
  • Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri şüpheliyi yakaladı.
  • Cezaevinden 104 gün önce çıkan Dursun C., Mesut İnan’ı bıçakladı.
  • Vatandaşa etkisi: İlçede güvenlik endişesi ve kamuoyunda tepki oluştu.
  • Takip/sonraki adım: Şüpheli gözaltında, olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.
  • Resmî kaynak Samsun Emniyet Müdürlüğü; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

TEKKEKÖY'DE CİNAYET

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Sanayi Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi.

DURSUN CAN

28 SUÇ KAYDI VAR

Edinilen bilgiye göre, kasten yaralama ve uyuşturucu suçlarından toplam 28 suç kaydı bulunan Dursun C. (40), 4 yıl önce boşandığı eski eşini rahatsız ettiği öne sürülen Mesut İnan (50) ile karşılaştı. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında Dursun C., yanında bulunan bıçakla Mesut İnan’ı göğsünden bıçakladı.

Samsun'da sokak ortasında cinayet! Mesut İnan hayatını kaybetti

MESUT İNAN HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Mesut İnan, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mesut İnan’ın göğüs kısmından aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Samsun'da görevlinin dikkati 10 milyon TL’lik vurgunu önledi
Samsun'da görevlinin dikkati 10 milyon TL’lik vurgunu önledi
İçeriği Görüntüle

HUSUMET İDDİASI

Şüpheli Dursun C., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin, cezaevindeyken de Mesut İnan ile eski eşi nedeniyle aralarında husumet bulunduğu, cezaevinden çıktıktan 104 gün sonra cinayeti işlediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kar, Samsun'u kartpostala çevirdi

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde önemli yenilik!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA