Samsun'da jandarmadan zehre geçit yok! Tutuklandılar
Samsun'da jandarmadan zehre geçit yok! Tutuklandılar
İçeriği Görüntüle
  • Şüphe üzerine durdurulan cipte arama yapıldı.
  • İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçta gizli elektronik düzenek tespit etti.
  • Gizli bölmede sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi.
  • Araçta bulunan üç şüpheli narkotik ekiplerince gözaltına alındı.
  • Vatandaşa etkisi: Uyuşturucu ve silah taşımaya yönelik denetimler sıklaştırıldı.
  • Resmî kaynak Samsun İl Emniyet Müdürlüğü; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.

SAMSUN'DA DURDURULAN CİPTE ARAMA

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Atakum ilçesinde şüphe üzerine bir cip durduruldu. Araçta yapılan aramada, ön koltukların arasındaki kol dayama (kolçak) ünitesinde elektronik düzenek olduğunu fark edildi.

Samsun'da şok operasyon: Cipte şaşırtan düzenecek

GİZLİ SİSTEM TESPİT EDİLDİ

Yapılan detaylı incelemede, araca silecek ayar düğmesine entegre edilmiş kablo bağlantıları ve anahtar ile çalışan gizli bir sistem yerleştirildiği tespit edildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Aracın kontak anahtarını takıp çevirdikten sonra silecek kolunu çalıştırınca açılan gizli bölmede 20,60 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ile 15 tabanca fişeği ele geçirildi.

3 GÖZALTI

Araçta bulunan G.H. (46), B.T. (22) ve A.D. (20) gözaltına alındı. Şüphelilerden A.D'nin "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Samsun'da AVM ve marketler pazar günü kapalı mı olacak?

Havza OSB için 2026 hedefleri masaya yatırıldı

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: AA