Samsun'da Siyasilerden Yeni Yıl Mesajı! '2022'de Umut Var' Samsun protokolü yayımladıkları mesajlarda 2022'den umutlu olduklarını belirterek, vatandaşlara sağlık, mutluluk ve huzur diledi

Samsun protokolü, yeni yıl dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2022 yılından umutlu olduklarını, Samsun için en iyisini istediklerini ve şehir için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem KARAASLAN: 2022 yılında ülkemizin ortaya koyduğu vizyonla sağlıkta, sosyal politikalarda, adalette, ekonomide, çevre ve şehircilikte, enerjide, terörle mücadelede, dış politikada, kültür ve sanatta kısacası her alanda başarıya ulaşması için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Umutların çoğaldığı, huzurun ve bereketin daim olduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl diliyorum.

"EN İYİSİNİ İSTİYORUZ" AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ: Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının milletimize ve dünyaya barış, refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Samsun Türkiye'nin en önemli kentleri arasındadır. Bu şehir için yüreğimizde büyük sevgiler besleyerek hizmet etmeye çalışıyoruz ve en iyisini istiyoruz.

"KUTSAL GÖREVİN SORUMLULUĞU" Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL: Demokratik hukuk devleti anlayışıyla, üstlendiğimiz bu görevin önem ve ciddiyetinin farkında olan teşkilatın mensupları olarak, yüklendiğimiz kutsal görevlerimizin sorumluluğuyla halkımızın huzurlu ve güvenli bir biçimde yaşayacağı ortamları sürekli kılmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde sürdürmekteyiz. Yeni yılın güzel günlerin başlangıcını oluşturması temennisiyle.

"REFAH VE MUTLULUK DOLU BİR YIL" Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil DEVECİ: Kıymetli vatandaşlarım, 2022 yılının dayanışmamızı daha da artırarak güzel anılar biriktireceğimiz, ülkemizde ve dünyada demokrasiden ekonomiye her alanda refah ve huzurlu gelişmelerin yaşanacağı sağlık, mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.

"BİR YILI GERİDE BIRAKTIK" Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR: Müjdeleri, sevinçleri, acıları ve hüzünleriyle 2021 yılını geride bırakırken yeni yılın ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

"TEMPO DEVAM EDECEK" Canik Belediye Başkanı İbrahim SANDIKÇI: İlçede gerçekleştirdiğimiz pek çok yeni projeyle birlikte hizmet ve yatırımlarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Bu yıl da tüm inancımızla Canik’i hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 2021 yılında hep birlikte ortaya koyduğumuz çalışma tempomuz 2022 yılında da hız kesmeden devam edecektir. Yeni umutlarla karşıladığımız 2022'nin birlik ve beraberlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olmasını; tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini diliyorum.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA Terme Belediye Başkanı Av. Ali KILIÇ: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerine ulaşmak için 2022 yılında da büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2022 Terme'nin çehresini değiştirecek projelerin başladığı bir yıl olacak. Ülkemiz ile ilçemiz de büyümeye devam edecek. Büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etme yolunda hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz."

"UMUT DOLU YILLARA" Salıpazarı Belediye Başkanı Halil AKGÜL: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim.

"YENİ ATILIMLAR OLACAK" AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan AKSU: 2023 hedeflerimiz, 2053 vizyonumuz için, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için durmadan yorulmadan çalışmayı, hizmet üretmeyi, yeni atılımları hayata geçirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Allah'ın izni ile ülkemiz ve milletimiz için 2022 yılı çok daha güzel gelişmelere şahitlik edecektir.

"YENİ YILI KUTLARIM" CHP Samsun İl Başkanı Fatih TÜRKEL: Zor ve sıkıntılı geçen 2021 yılının ardından 2022'de ülkemizde babaların çocuklarına mahcup olmadığı, çiftçinin emekçinin emeklinin hak ettiği değeri gördüğü, ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzenin hakim olacağına olan inancımız tam. Tüm dostlarımızın yeni yılını kutlarım.

"BİRLİKTE İYİ OLALIM" İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: 2022 yılında birlikte İYİ olalım. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilerim.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.