Samsun Şehir Hastanesi ne zaman hizmete girecek? İşte sağlık yatırımlarındaki son durum Samsun Şehir Hastanesi ne zaman hizmete girecek? İşte sağlık yatırımlarındaki son durum

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Eyüp Aydın, "Elektrikli araçların artışıyla birlikte Samsun'da ustalarımızın bu alanda eğitimine ihtiyaç doğdu. Esnafımıza elektrikli araçlarla ilgili eğitim vererek, bilgilendirilmesini sağladık" dedi.

EĞİTİM DÜZENLENDİ

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu ve Uludağ Üniversitesi işbirliğinde, sanayi esnafına, elektrikli araçlara müdahale, arıza tespiti, arıza giderme, güvenlik önlemleri alanında eğitim düzenlendi.

SEKTÖRÜN BİR PARÇASI

Birkaç yıl içinde elektrikli araçların servislerden ayrılarak sanayi sitelerine geleceğini öngördüklerini dile getiren Aydın, "Hayatımıza hızla giren elektrikli E-Mobility araçlar artık otomotiv sektörünün bir parçası olmaya başladı. İlimizde elektrikli araçlara müdahale edebilecek ustalar yetişmesi ve yaygınlaşması gerekiyor. Çok uzun değil birkaç yıl sonra bu araçlar servislerden çıkıp sanayi sitelerimizdeki tamircilere gelmeye başlayacak. Bu kapsamda federasyonumuz işbirliği ile Bursa Uludağ üniversitesi Motorlu ve Elektrikli Araçlar Bölümü hocalarımızla elektrikli araçlara müdahale, arıza tespiti, arıza giderme, güvenlik önlemleri başlıklı eğitim düzenledik. Amacımız gelişen dijitalleşen bir dünyaya   uyum sağlamak ve esnafımızı bu konuda geleceğe hazırlamak" diye konuştu.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.