SAGİMAD SİTESİNDE BÜYÜK YANGIN

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan SAGİMAD Toptancılar sitesinde gece saatlerinde büyük bir yangın çıktı.  Yangının sanayi sitesinde bulunan kozmetik fabrikasına ait depoda olduğu ve bu nedenle patlamalar yaşandığı bildirildi.

KOZMETİK DEPOSUNDA YANGIN

Olay yerine giden Samsun İtfaiyesi ekipleri SAGİMAD Toptancılar Sitesinde kozmetik firmasına ait depoda çıkan yangını söndürmek için uzun uğraşlar verdi. Kozmetik deposunda gece saatlerinde başlayan yangının nedeniyle patlamalar yaşanırken, itfaiye görevlilerinin çıkan yangını söndürmek için çalışmalara devam ettiği bildirildi.

ALEVLER GECEYİ AYDINLATTI

Yangın, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi SAGİMAD Toptancılar Sitesi'nde meydana geldi. İtriyat ve parfüm deposundan çıkan yangında alevler geceyi aydınlattı. Yangın alanına polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliği alırken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını söndürmek için seferber oldu.

KONTROL ALTINA ALINDI

Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği yangın kontrol altına alınırken söndürme çalışmasına devam ediyor. Yangın sırasında deposunun önündeki bir kapalı kasa minibüs ile bir kamyonet yanarak zarar gördü. Yangın söndürme çalışması devam ediyor.