Samsun'da Ramazanda Pide ve Tatlılar Sevtat Fırın'dan  Samsun'da uzun yıllardır Atakum ve Canik İlçesi’nde hizmet veren Sevtat Fırın, kaliteli ve hijyenik ortamda üretilen tatlıdan, pastaya çeşitli ürünlerinin yanı sıra, Ramazan ayında da pideyi, sofralarla buluşturuyor.

04-sevtat (3).JPG

DOLU DOLU LEZZET

Samsun’da Fatih ve Emre Keskin kardeşlerin açtığı, lezzetleri ile fark yaratan Sevtat Fırın, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

04-sevtat (2).JPG

İşletme sahibi Fatih Keskin, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vereceklerini kaydederek, "Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren köklü bir firmayız. Kaliteden ödün vermeden, bol ürün çeşitliliği ile çalışmalarımız sürüyor. Ramazana özgü pide ve tatlı çeşitlerimizle vatandaşımızın hizmetindeyiz. İşletmelerimiz ramazan ayı boyunca, sabah saat 05.00'ten gece 12.00'ye kadar hizmet etmeye devam edecektir. 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereket bolluk ve barış getirmesini diliyoruz" dedi.

04-sevtat (1).JPG

MALİYETLER ARTTI

Son günlerde şekere gelen zam ile ilgili de açıklamalarda bulunan Keskin, "Şeker konusu gündemde olduğu için insanlar farklı çözüm arayışı içerisindeler ama biz kalitemizden ödün vermeden şeker şerbetinden yapılan tatlılarımızı vatandaşa sunuyoruz. Pide de yine aynı şekilde pahalı gelebilir ama maliyetlerimize baktığımız zaman aslında zam yok. Artan maliyetlerin yüzde 20 yansıması oluştu. Tekli ve çiftli pide satıyoruz. Tekli sade pide 6 lira, yumurtalı 7,5, çiftli pide ise 15 lira. Vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

04-sevtat (4).JPG 

IMG_6436.JPG 

IMG_6462.JPG