Samsun'da Özel Ekip Devreye Girdi! Yakalandılar  Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde kablo hırsızlığı yapan 2 kişi jandarmanın kurduğu özel ekip sayesinde yakalandı, şüpheliler tutuklandı

Salıpazarı İlçesi'nde farklı tarihlerde kablo hırsızlığı yapan ve jandarmanın kurduğu özel ekip sayesinde yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Salıpazarı İlçesinde kablo hırsızlığının artması sonucu özel ekip kurdu. Alınan istihbaratlar sonucu ekip, ilçede sürekli seyir halinde olan 34 plakalı bir aracı fiziki takibe aldı. Aracı durduran ve arama yapan jandarma 1 adet kamu kurumlarınca kullanılan tabela, 1 adet kamu kurumlarınca kullanılan personel yeleği, baret ve çalıntı olduğu düşünülen 70 metre kablo geçirerek Y.K. ve A.K.'yı gözaltına aldı.

İlçede daha öncede kablo hırsızlığı yaptıkları tespit edilen ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.