İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, yenilenen diyaliz merkezi önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, diyaliz merkezinin fiziki ortamıyla hizmet verilmesinde sıkıntılar yaşandığını söyledi.

"DİYALİZ MERKEZİMİZİ YENİLEDİK"

Şengül'ün merkezin yenilenmesi için bağış yapmak istediğini belirten Oruç, "Sağ olsun kendisinin gayret ve çabaları ile buradaki diyaliz merkezimizi yeniledik. Daha ferah ve daha nitelikli ortamda hizmet vereceğiz. Burası hem Havza’ya hem de bölgeye hizmet eden bir diyaliz merkezi oldu. Yılmaz amcamıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendisinden ve eşinden." dedi.

AA-20220923-28971829-28971824-HAVZADA_HAYIRSEVER_TARAFINDAN_MODERNIZE_EDILEN_DIYALIZ_MERKEZI_HIZMETE_GIRDI

"BAŞKA YARDIMSEVERLERE YOL AÇMAK İÇİN DÜŞÜNDÜK"

Yılmaz Şengül ise uzun yıllar gurbette çalıştığını anlatarak, "Başka yardımseverlere bir yol açmak için böyle bir şey düşündük. Hastaneye sorduğumda diyaliz ünitesinin ihtiyaçlarını öğrendim. Ben de bu ihtiyacı karşılamak için girişimde bulundum." diye konuştu.

Daha sonra Oruç tarafından Şengül’e plaket verildi, Ardından diyaliz merkezinin açılışı yapıldı. Programa İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Şahin ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Keçeçi de katıldı. Yaklaşık 900 bin liraya yenilenen diyaliz merkezi, 500 metrekarelik kullanım alanına sahip.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.