Samsun'da Okullara Kar Tatili! Samsun'un Ladik İlçesinde 19 Ocak 2022 Çarşamba günü için 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verildi. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Ladik İlçesinde okullarda Çarşamba günü için kar tatili açıklaması yapıldı.

Samsun'da okullara son dakika kar tatili kararı... Samsun'un Ladik İlçesinde okullarda 19 Ocak 2022 Çarşamba günü için kar tatili kararı alındı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan kar tatili açıklamasında, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü için yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebi ile İlçede okullarda tatil açıklaması yapıldı. Yapılan Açıklamada:

'İlçemizde gelişen olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan buzlanma riski ulaşım açısından tehlike arz edebileceğinden önleyici tedbir olarak, ilçemizde bulunan okullarda 19 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verildi.' denildi.

Samsun'da eğitim öğretime ara verilen okulların detaylı listesine “http://samsun.meb.gov.tr/” linkinden ulaşabilirsiniz. SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.