Beşiktaş, Midtjylland'ı tek golle geçti!
Beşiktaş, Midtjylland'ı tek golle geçti!
İçeriği Görüntüle

Samsun, okçulukta iki önemli şampiyonaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenecek organizasyonlarda yüzlerce sporcu madalya için yarışacak.

Samsun'da okçuluk rüzgarı esecek

İKİ BÜYÜK ORGANİZASYON SAMSUN'DA

27-28 Temmuz 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek Para Okçuluk 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kupası (TSP-2)'nda 51 sporcu hedefi tam isabetle vurmak için mücadele edecek.

Samsun'da okçuluk rüzgarı esecek

528 SPORCU KATILACAK

29 Temmuz-2 Ağustos 2026 tarihleri arasında düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kupası 2. Ayak (TSP-2) organizasyonunda ise 274 kadın ve 254 erkek olmak üzere toplam 528 sporcu madalya mücadelesi verecek.

Samsun'da okçuluk rüzgarı esecek

SPORUN BULUŞMA NOKTASI

İki önemli organizasyona ev sahipliği yapacak Samsun, bir kez daha sporun buluşma noktalarından biri olacak. Sporculara başarı dilekleri iletildi.

Kaynak: Haber Merkezi