Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarında görev yapan öğretmenlere elma ve çeşitli meyveler ikram etti. Öğrenciler daha sonra hazırladıkları meyve tepsileriyle ilçe merkezindeki farklı okulları ziyaret ederek öğretmenlere sağlıklı yaşam mesajları verdi.

Samsun Haber: Samsun’da öğrencilerden öğretmenlerine “sağlıklı yaşam” mesajı

MEYVELERE NOT BIRAKTILAR

Meyvelerin üzerine sağlıklı yaşamı hatırlatan kısa notlar bırakan öğrenciler, böylece sağlıklı beslenme alışkanlıklarının okul yaşamının bir parçası olmasına katkı sundu.

Samsun Haber: Samsun’da öğrencilerden öğretmenlerine “sağlıklı yaşam” mesajı

PROJE SAĞLIKLI YAŞAMI DESTEKLİYOR

Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen proje; tütün bağımlılığıyla mücadele, sigarayı bırakmak isteyen eğitim çalışanlarının desteklenmesi, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite ve çalışanların genel iyi oluşunu kapsıyor.

Samsun Haber: Samsun’da öğrencilerden öğretmenlerine “sağlıklı yaşam” mesajı

AKSOY: “ÖĞRENCİLERİMİZ BU KÜLTÜRÜN TAŞIYICISI OLSUN”

Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aksoy, projenin sürdürülebilir bir okul kültürü oluşturmayı amaçladığını belirtti. Aksoy, “Sağlıklı yaşamı sadece yetişkinlere anlatılan bir konu olarak görmüyoruz. Öğrencilerimizin de bu kültürün taşıyıcısı olmasını istiyoruz. Bugün öğretmenlerine meyve ikram eden öğrencilerimiz, projemizin sağlıklı beslenme boyutunu doğrudan okul yaşamına taşıdılar” dedi.

Leman Sam Samsun’a geliyor! Konser tarihi belli oldu

Samsun’da aile içi kavga kanlı bitti! Ağabeyini vurdu

Samsunlu Berra Kapusuz’dan şampiyonluk sonrası ziyaret
Samsunlu Berra Kapusuz’dan şampiyonluk sonrası ziyaret
İçeriği Görüntüle

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA