Samsun'da Muhtarlardan Tirit Programı Kavak Muhtarlar Derneği Başkanlığınca tirit programı düzenlendi

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda ilçe merkezi ver kırsal mahallelerde yapılan ve yapılması planlar çalışmalar hakkında görüş ve istişarede bulunuldu.

Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, burada yaptığı konuşmada, muhtarların devletin uzanan eli, gören gözü, işiten kulağı olduğunu söyledi.

Özellikle kırsaldaki mahalle muhtarlarının birçok hizmeti de takip etmek durumunda olduklarını belirten Saygılı, "Dünyada belki en çok sosyal yardım yapan, en çok şemsiyesi geniş sosyal güvenlik kurumuna sahip olan ülkeyiz. İhtiyaçları bir an önce bize iletirseniz sorunların giderilmesi noktasında elimizdeki imkanları seferber ederiz. İnsanımızı sosyal yardımlardan yararlandırırken gerçekten çalışamaz durumda, gerçekten muhtaç durumda olduğunu bilerek yardım edelim." dedi. ​​​​​​​

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da tiridin Asarcık, Havza, Kavak, Ladik ve Vezirköprü ilçelerinin yöresel yemeklerinden olduğunu dile getirerek, Kavak Belediyesi olarak genel çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Kasım Kayhan ise protokol üyeleri ile muhtarlar arasındaki sosyal ilişkiyi sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.