• Okçuluk Salon Amiri Alper Erdem görevden alındı.
  • Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, mobbing iddiası sonrası karar aldı.
  • Alper Erdem, ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki başarılarıyla biliniyordu.
  • Görevden alma kararı spor camiasında skandal olarak değerlendirildi.
  • Kararın Samsun’daki şampiyona ve spor turizmine olumsuz etkisi olacağı belirtildi.
  • Soruşturma ve idari sürece ilişkin ayrıntılar kurum duyurusunda bekleniyor.

Samsun'da Müdür Feyzullah Dereci'den intikam gibi görevden alma!

SAMSUN İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ'DEN "MOBİNG" SORUŞTURMASINA KARŞI GÖREVDEN ALMA

Samsun'da Avrupa ve Dünya Kupası Okçuluk Şampiyonaları ile Türk Dünyası Bilim Kültür Şenliği organizasyonlarını başarıyla gerçekleştiren ve Sırbistan'da yapılan Okul Sporları Dünya Şampiyonası'nda rekor kırarak şampiyon olan Eymen Erdem'in babası Alper Erdem, "mobing" yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılmasına neden olduğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından görevden alındı.

Samsun'da Müdür Feyzullah Dereci'den intikam gibi görevden alma!

"İNTİKAM GİBİ"

Dereci'nin hakkında soruşturma başlatılmasına neden olan Okçuluk Salon Amiri Alper Erdem'in adeta "intikam" gibi görevden alınması da spor kamuoyunda, "skandal" olarak nitelendirildi.

HAKKINDA HİÇBİR SORUŞTURMA YOK

Başarılı organizasyonları nedeniyle Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu başta olmak üzere birçok federasyon tarafından teşekkür plaketleri ve ödüller verilen Alper Erdem'in, hakkında görev yaptığı süre içinde tek bir soruşturma açılıp, tutanak düzenlenmediği de öğrenildi.

TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Bu arada, daha önce de Okçuluk Salonu’nu bilinmeyen bir nedenle uzun süre kapalı kalmasına sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yüzden birçok şampiyonanın Samsun'dan başka illere kaydırılmasına neden olmuştu. O dönemde medyada yoğun biçimde eleştirilen Dereci'nin bu anlaşılmaz tutumu yüzünden kayıplar yaşayan turizmciler tepki göstermişti.

Samsun'da Müdür Feyzullah Dereci'den intikam gibi görevden alma!

Dereci’nin görevden aldığı Alper Erdem’in oğlu Samsunlu dünya şampiyonu sporcu Eymen Erdem.

Başkan Şenol Kul'dan Ankara çıkarması: Dr. Mehmet Muş'a ziyaret

Samsun'da fırtına alarmı: Uyarı geldi!
Samsun'da fırtına alarmı: Uyarı geldi!
İçeriği Görüntüle

Samsun’da otomobil şarampole yuvarlandı: Araçta sıkıştılar!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haber Merkezi