- Samsun/İlkadım, 03 Kasım 2025 22.30: Atatürk Bulvarı yan yolda kaza meydana geldi.
- Motosiklet sürücüsü Kemal Can Arslan yaya Fahrettin Demir’e çarptı.
- Kazada yaya Fahrettin Demir hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.
- Yaralılar Gazi Devlet ve özel hastanelerde tedavi altına alındı.
- Polis ekipleri olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.
- Ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.
LİMAN MAHALLESİ'NDE KAZA
Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı yan yoldaki bir otel yanında dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

3 KİŞİ AĞIR YARALANDI
Edinilen bilgiye göre, Kemal Can Arslan (19) idaresindeki 55 AKV 459 plakalı motosiklet, yaya Fahrettin Demir'e (37) çarptı. Kazada motosikletli Arslan ile yanındaki Taha Bozkurt Seldüz (19) ve yaya Fahrettin Demir ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin yakıt deposu yerinden çıkıp yola savruldu ve akaryakıt çevreye yayıldı.

FAHRETTİN DEMİR HAYATINI KAYBETTİ
Yaralılardan motosiklet sürücüsü Kemal Can Arslan Gazi Devlet Hastanesi'ne, araçtaki yolcu Taha Bozkurt Seldüz özel bir hastaneye, yaya Fahrettin Demir ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan yaya Fahrettin Demir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Demir'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi.

DİĞER YARALILARIN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Aralarında Samsun da var: Silah kaçakçılarına büyük darbe
Samsun Liman Mahallesi'nde kaza! Motosiklet yayaya çarptı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




