Samsunlu vatandaşlar gelen misafirlerini ilk olarak Bandırma Vapuruna ardından da Amisos Tepesine götürmek istediklerini belirttiler.

DUYGU IŞIL:İlk olarak Çalıkuşundan et döner yedirirdim sonrasında sahile giderek temiz havada gezdiririm. Samsun'un çoğu yerleri çok güzel. Sahil kenarında balık yemesi hoşuma gittiği için gelen misafiride oraya götürürdüm.

FERDA KURT:Atakum sahiline götürürüm. Belediye evleri tarafında olan doğu park piknik ve yürüyüş alanına götürürüm. Samsunda çok fazla gezilecek yer var elimden geldiğince gelen misafiri heryere götürmeye bütün güzellikleri göstermeye çalışırım

SERPİL ÇELİK:İlk olarak doğu park piknik alanına götürürüm. Daha sonra bandırma vapurunu gezdiririm. Sonrasında Amisos Tepesine götürürüm daha çok açık piknik alanları sahil tarzı yerlerde gezdirmeyi düşünürüm.

HAYATİ KAAN ÇELEBİ:İlk olarak gelen misafiri pide yedirmek için bir lokantaya götürdüm sonrasında ise atakuma götürüp sahilini gezdirirdim. Samsun da gezilecek çok fazla yer var elimden geldiğince gezdirmeye çalışırdım.

RUHİ SELÇUK TABAK:Samsuna misafirim geldiğinde ilk götüreceğim yer Bandırma Vapuru olur.Türkiyenin kurtuluşunun başladığı yerden gezdirmeye başlarım. Samsunda çok fazla gezilecek yer var. Fakat 19 mayıs şehri olaraktan ilk olarak Samsunu temsil eden yerler gezdirmeyi tercih ederim. 

AHMET ALTUNTAŞ:İlk olarak manzara ve deniz açısından Amisos Tepesini gezdirirdim. Sonrasında Atakum sahiline götürürdüm. Manzaranın izlenebileceği yerleri tercih etmeye çalışırım.

SEVGİ SAĞLAM:Amisos tepesine götürür ordanda atakum sahiline gitmeyi tercih ederim. Sonrasında meşe tesisleri veya ilçelere çıkarak olararı da gezdirmek isterdim.

ŞABAN AKTEKİN:Batı parktan Amisosa çıkan teleferiğe götürürdüm çünkü eskiye dayanan tarihi şeylerde var. Atakum sahilinde güzel bir yürüyüş yaptırırım. Samsunda çok fazla gezilecek yerler var. İlçelere de çıkılıp oralarda da gezilebilir.

ATANUR ÖZTÜRK:Samsunda gezilecek yer ilk olarak bandırma vapurunu gezdirmekle başlarım. Çarşambaya götürüpo camilerimizide gezdiririm. Kuş cenneti gölet gibi yerlerimize götürürüm. gece hayatı yönünden ise atakum taraflarını tercih ederim.