Samsun'un Canik ilçesinde yaklaşık 6 milyon lira değerindeki mücevherlerin çalınmasıyla ilgili yürütülen soruşturma sonuç verdi. Polis ekiplerinin yaklaşık bir hafta süren kamera incelemeleri ve teknik takibi sonucunda şüpheli yakalanırken, çalınan mücevherler de ele geçirildi.

SAMSUN'DA 6 MİLYON LİRALIK MÜCEVHER ÇALINDI

Samsun'un Canik ilçesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden arabalı vapurla Mersin'e, ardından Samsun'a gelen bir kadının aracından yaklaşık 6 milyon lira değerinde mücevher çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

samsun haber: Samsun'da milyonluk mücevher hırsızlığında düğüm çözüldü!

KAMERALAR TEK TEK İNCELENDİ

Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın aydınlatılması için Mersin'den Samsun'a kadar aracın durduğu dinlenme tesislerindeki güvenlik kameraları ile Canik ilçesindeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini detaylı şekilde inceledi.

Yaklaşık bir hafta süren teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda şüphelinin kimliği belirlendi.

samsun haber: Samsun'da milyonluk mücevher hırsızlığında düğüm çözüldü!

ŞÜPHELİ OPERASYONLA YAKALANDI

samsun haber: Samsun'da milyonluk mücevher hırsızlığında düğüm çözüldü!

Yapılan incelemelerde bir kargo firmasında çalışan E.D. (34) şüpheli olarak tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla zanlı gözaltına alındı.

Terme' de yol tepkisi: "Seçim zamanı geliyorlar, hizmet bekliyoruz"
Terme' de yol tepkisi: "Seçim zamanı geliyorlar, hizmet bekliyoruz"
İçeriği Görüntüle

ÇALINAN MÜCEVHERLER ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelinin adresinde yapılan aramada çalındığı bildirilen yaklaşık 6 milyon lira değerindeki mücevherler ele geçirildi.

samsunspor haber: Samsun'da milyonluk mücevher hırsızlığında düğüm çözüldü!

samsun haber: Samsun'da milyonluk mücevher hırsızlığında düğüm çözüldü!

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Samsun'da pazara gitti, döndüğünde bağ evini kül olmuş buldu

Samsun'da firarilere polis darbesi!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA