Demokrat Parti Samsun İl Başkanı Mustafa Yaman ve Gamze Yaman'ın kızları Hande ile Ömer ve Nermin Özkurt'un oğulları Öner, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin'in Uysal'ın da katıldığı rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 

NİKAHI DEVECİ KIYDI

Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen düğün töreninde nikahı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci kıydı. Hande Yaman'ın nikah şahitliğini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Öner Özkurt'un nikah şahitliğini ise Burak Yıldız yaptı. 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çift ilk danslarının ardından tebrikleri kabul ederek, mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür etti. 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Düğün törenine ayrıca Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi(GİK)  Erdem Demirdağ, Cengiz Aktaş, Merkez Karar Kurulu( MKK ) Sinan Genç ve Ertekin Sezer, DP İl-İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri nikahta hazır bulundu. 

Umut Can Eren

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.