SAMSUN'DA MANAVDA SİLAHLI ÇATIŞMA

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi Unkapanı Caddesi'nde 3 gün önce saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, manav dükkanı sahibi O.Ş. ile E.D. ve oğlu H.A.D. arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda manav O.Ş., oğlu Ö.Ş. ile E.D. ve oğlu H.A.D. ile yoldan geçen R.G. çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKELERİNİN BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayda vurulan baba oğulun yakınları ise manav dükkanına saldırarak, içindeki meyve ve sebzeleri sokağa saçtılar. Manav O.Ş. ile E.D. ve oğlu H.A.D.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

MANAV KUNDAKLANDI

Söz konusu manav dükkanı aynı akşam 22.00 sıralarında kundaklandı ve itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü.

ZANLI TUTUKLANDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri manava düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili firarda olan 38 yaşındaki S.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen S.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.