Samsun'da Madeni Sanatkarlar Odası'nda Seçim! Eyüp Aydın, Güven Tazeledi Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nın seçimlerinde Başkan Eyüp Aydın güven tazeledi

Samsun Madeni Sanatkarlar Odasının 39. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Eyüp Aydın, yeniden başkanlık koltuğuna oturdu

GENİŞ GÜVENLİK ÖNEMİ ALINDI Samsun Madeni Sanatkarlar Odası 39. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Eyüp Aydın'ın beyaz liste ve Fatih Keleş'in ise mavi listeden yarıştığı seçimde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı ve üyeler üst aramasından geçirildi.

YAKLAŞIK BİN KİŞİ OY KULLANDI Yaklaşık 2 bin üyenin bulunduğu Madeni Sanatkarlar Odası'nda yaklaşık bin kişi de başkanı seçmek için oy kullandı.

AYDIN 568 OY ALDI Seçime beyaz liste ile giren mevcut Başkan Eyüp Aydın 568 oyla kazanırken, mavi listeden giren Fatih Keleş ise 223 oy aldı.

ESNAFA GÜVENİMİZ TAM "4 yıl içinde yaptığımız hizmetler ortada" diyen Başkan Aydın, "Özellikle Gülsan Sanayi Sitesi'nde yaptığımız mücadelelerde var. Orada yarım kalan çalışmalar var. Onları tamamlayacağız. Yeniden aday olup güven oyu istedik. Onlarda verdiler sağ olsun. Hayırlısı olsun iki taraf içinde. Esnafımıza güvenimiz tam ve sonsuz" ifadelerini kullandı. Genel Kurula Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Samsun Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, iş insanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nın yönetim kurulu listesi ise şu isimler yer aldı: "Eyüp Aydın, (Başkan) İlhan Coşkun, Hasan Erdem, Ayhan Karabel, Uğur Türker, Mustafa Aksu, Osman Şen, İsmail Armutçu ve Teyfik Eren"

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.