Samsun Okul Sporları Küçükler Kız/Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda Canik Uludağ Ortaokulu erkeklerde ise Özel Bahçeşehir Koleji birinci oldu.

Samsun İmsakiye 2024: Samsun iftar saati 29 Mart Cuma Samsun İmsakiye 2024: Samsun iftar saati 29 Mart Cuma

28 KIZ, 84 ERKEK SPORCU KIYASIYA YARIŞTI

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Küçükler Kız/Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları Pri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda oynanan final maçlarının ardından düzenlenen madalya töreni ile sona erdi.  28 kız, 84 erkek sporcu birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

KIZ KATEGORİSİNDE 'CANİK ULUDAĞ ORTAOKULU' BİRİNCİ OLDU

Maçlar sonucunda kız kategorisinde; Canik Uludağ Ortaokulu 1., Çarşamba Cemil Meriç Ortaokulu 2. ve İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu 3. oldu. 

ERKEKLER KATEGORİSİNDE 'ÖZEL BAHÇEŞEHİR' BİRİNCİ OLDU

Erkekler kategorisinde ise; Özel Bahçeşehir 1., Özel Uğur Okulları 2., Bafra Aday Ortaokulu 3. olurken, Atakum Doğa Koleji Ortaokulu 4. oldu.

SAMSUN'U TEMSİL EDECEKLER

Takımlara madalya ve kupalarını; Okul Sporları sorumlusu Sevil Tekeli, Okul Müdürleri ve Beden eğitimi Öğretmenleri takdim etti. Kız ve erkeklerde ilk bire giren takımları Grup Müsabakalarında Samsun'u temsil edecekler.

O TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Samsun Genlik ve Spor İl Müdürlüğü dereceye giren takımları tebrik ederken, grup müsabakalarında Samsun'u temsil edecek takımlara ise başarı diledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.