SON ANDA BELLİ OLDU

TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, amatör liglerin sonuna gelindiğini belirterek Süper Amatör ve Bölgesel Amatör Lig için önemli olan Karasamsunspor-Hacınabispor Play Aut maçı ile ilgili Samsun Medya Grubu'na özel açıklama yaptı. Özbulut, "2021-2022 sezonu Süper Amatör Lig'i geçen hafta oynanan müsabakalarla sona erdi. Ligi birinci olarak, bitirip, Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ederiz. Tabi Play Aut'u oynanacak takımın son anda belli olması hem ligin kalitesi adına hem de temiz futbol adına sezon içerisindeki gereksiz gerginliğin doğru olmadığını gözler önüne sermiş oldu" dedi.

WhatsApp Image 2022-04-14 at 13.34.02.jpeg

BAŞARI DİLEDİ

Çarşamba günü BAL'da kalmak isteyen Karasamsunspor ve lige yükselmek için mücadele edecek Hacınabispor maçı ile ilgili konuşan Özbulut iki takımada başarılar diledi. Özbulut, " BAL'da da iki takımımız güzel mücadele ettiler. Onlarda da Play Aut'a kalan takımda belli oldu. Önümüzde Samsunspor'un maçı olmasından dolayı, karşılaşmayı 20 Nisan çarşamba günü Millet Bahçesi içerisinde bulunan 19 Mayıs Suni Çim diye adlandırdığımız sahada 15.30'da gerçekleşecek. Dostane bir maçın gerçekleşeceğini düşünüyoruz. İki takıma da başarılar diliyorum. Tüm spor severleri bu güzel müsabakayı izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

WhatsApp Image 2022-04-14 at 13.34.02 (1).jpeg

PROGRAMLAR YOĞUN

Diğer amatör ligler hakkında da bilgi veren TFF Samsun Temsilcisi Özbulut şunları söyledi: "Şuanda U 18 Elit Ligi'nin sonlarına geldik. Birinci Küme Büyükler bu hafta itibari ile son buluyor. Tabi ki futbol şehrinin olma sorumlulukları da var. Bu manada program çok yoğun. Dileğimiz ve temennimiz yapımı devam eden futbol sahalarımız ile önümüzdeki senelerde hem bizim hem kulüplerin rahatlayacağını ve daha güzel hizmetlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum" Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-04-14 at 13.34.02 (2).jpeg