KAVAK'TA KAZA

Kaza, saat 06.30 sıralarında Samsun'un Kavak ilçesi İstasyon Mahallesi Samsun-Ankara karayolu köprülü kavşak altında meydana geldi.

OTOMOBİL ARIZA YAPINCA TAMİRCİ ÇAĞIRDI

Edinilen bilgiye göre, 34 FFM 780 plakalı otomobil ilçe merkezinden geçerken arazı yaptı. Şoför aracını park edip arka tarafa da reflektör koydu ve aracının içinde tamirci beklemeye başladı.

TIR, OTOMOBİLE ÇARPTI

Bu sırada Aslan Sahınıdze idaresindeki BB-377-TB Gürcistan plakalı tır, park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil biranda alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri yanan araca müdahale ederek söndürdü.

KARI KOCA YANARAK CAN VERDİ

Otomobilin ön koltuğunda bulunan karı koca 2 kişi yanarak hayatlarını kaybetti.

AW726850_01

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Polis kazada hayatını kaybeden 2 kişinin Temel Kirpikçi ve Arzu Kirpikçi olduğunu belirledi. İstanbul'da yaşayan Temel Kirpitçi'nin (56) kardeşinin kızının düğününe katılmak için eşi Arzu Kirpitçi (48) ile birlikte memleketleri Ordu'nun Ulubey ilçesindeki düğün törenine katılıp İstanbul'a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Tır sürücüsü Sahınıdze gözaltına alınırken, yaşamını yitiren çiftin cesedi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü. Tır sürücüsünün araçtaki karı kocayı kurtarmak için çaba sarf ettiği ancak aracın kapılarını açamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.