VEZİRKÖPRÜ'DE ÖLEN 3 KARDEŞ

Olay, Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Adatepe Mahallesi'nde meydana geldi.

DRENAJ KUYUSUNA İNDİLER

Edinilen bilgiye göre, Osman Turan (40), Sadi Turan (39) ve Enes Turan (24) adlı kardeşler vanayı açmak için drenaj kuyusuna girdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİLER

Üç kardeş zehirlenerek olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kardeşlerin cesedi otopsi için Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ENES, OSMAN, SADİ TURAN KARDEŞLER TOPRAĞA VERİLDİ

Enes, Osman ve Sadi Turan kardeşlerin cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Adatepe Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenazeler, aynı mahalledeki kabristanlıkta ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ADATEPE MAHALLESİ MUHTARI CEMİL AKBAŞ OLAYI ANLATTI

Adatepe Mahallesi Muhtarı Cemil Akbaş, gazetecilere, dün saat 18.00 civarında Enes Turan'ın evden ayrıldığını, geri dönmeyince saat 21.00 sularında ağabeylerinin aramaya başladıklarını söyledi.

AKBAŞ" BİZ GİTTİĞİMİZDE ÜÇÜ DE HAYATINI KAYBETMİŞTİ"

Ağabeylerinin göletin olduğu yerde Enes Turan'ın motosikletini bulduklarını anlatan Akbaş, "Gece yarısı ben de jandarmayla olay yerine geçtim. Biz gittiğimizde üçü de hayatını kaybetmişti. Öğrendiğimiz kadarıyla Enes'i gören ağabeyi Osman Turan, peşinden kuyuya giriyor. O da çıkmayınca Sadi Turan içeriye giriyor." dedi.

Kuyunun başında mazgal bulunduğunu dile getiren Akbaş, "Balık tutmak veya başka şeyler için oraya gidiyorlar. Tedbir almıyoruz. Üçü de benim akrabam zaten. Bizi derinden üzdüler. Hepimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

İTFAİYE ERLERİ ADEM KARAMAN VE MUSTAFA EV'DE GAZDAN ETKİLENDİ

Çalışmalar sırasında kuyudaki gazdan etkilenen itfaiye erleri Adem Karaman ve Mustafa Ev'de Vezirköprü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.