Samsun'da Kırsalda Bulunan Okullara Ziyaret Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezi ve kırsalda bulunan okulları ziyaret etti

Öğretmenler Günü'nden itibaren 3 gün içinde gerçekleştirdiği 17 okul ziyaretinde öğretmenlerle bir araya gelen Büyük, talep ve sorunlarını dinledi.

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRETMENLERDİR

Sabır, metanet, cesaret ve sağduyunun öğretmenlik mesleğinin ana unsurları olduğunu vurgulayan Büyük, "Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı hiç şüphesiz öğretmenlerdir. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından kalkınmış olmasında öğretmenlerin önemli rolü bulunmaktadır." dedi.

Öğretmenlerin kendisine emanet edilen nesle ilimin ışığıyla maddi ve manevi değerleri kazandıran, sevgi ve şefkatle yol gösteren olduğunu anlatan Büyük, "Fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. Emekli öğretmenlerimize de şükranlarımı sunar, görevleri başında bulunan öğretmenlerimize muvaffakiyetler dilerim." ifadesini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.