Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildiğini duyurdu.
İLK ETAPTA 381 KONUT VE 40 TİCARİ BİRİM
Doğan, “Kentsel dönüşümde ilk etap kapsamında bugün yeni konut ve iş yerlerinin inşasına başladık. İlkadım ilçemiz Anadolu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek 1. etapta 381 konut ve 40 ticari birim inşa edilecek.” ifadelerini kullandı.
“ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ GÜNDEMLERİNDEN BİRİ”
Kentsel dönüşümün Samsun açısından önemli bir gündem maddesi olduğunu vurgulayan Başkan Doğan, “Kentsel dönüşümü şehrimizin en önemli gündemlerinden biri olarak görüyoruz. Yeni konutlar ve iş yerleriyle mahallemizin çehresi değişecek; daha modern, güvenli ve yaşanabilir bir bölgeye kavuşacağız.” dedi.
“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Projenin tamamlanmasıyla bölgenin daha modern ve güvenli bir yapıya kavuşacağını belirten Doğan, “Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Samsun’da 55 yaş üstüne üniversite fırsatı!
Ak Partili Orhan Kırcalı’dan Samsun'da hastalara moral ziyareti
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ







