SoloTürk, HürJet, Türk Yıldızları'ndan Samsun'da nefes kesen gösteri SoloTürk, HürJet, Türk Yıldızları'ndan Samsun'da nefes kesen gösteri

SAMSUN'DA KAYINVALİDESİ VE KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ 

Samsun'da 2004 yılında kayınvalidesi ile kayınpederiyle yaşadıkları tartışma sonucu kayınvalidesi ile kayınpederini vurarak öldüren, hapis cezasına ilaveten 1 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum edilen hükümlü polis ekiplerince yakalandı.

TEKKEKÖY'DE YAKALANDI 

Aranma kaydı sisteme düşer düşmez, 1 saat 10 dakika gibi kısa bir süre içinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Tekkeköy ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde polisten kaçamayarak kıskıvrak yakalanan müebbet mahkumu A.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

NE OLMUŞTU?

2002 yılında gurbetçi Y.S. ile evlenerek Almanya'ya giden A. G., anlaşmazlık sonucu bir süre sonra eşinden ayrı yaşamaya başlamıştı. 2004 yılında Samsun'a dönen A. G, kayınpederi İ. S. ve kayınvalidesi N. S'nin de izne geldiğini öğrenince, kendileri ile konuşmak için evlerine gitmişti. Bu sırada çıkan tartışma sırasında öfkeli damat kayınvalidesi ve kayınpederine tabanca ile ateş etmişti. Açılan ateş sonucu İ.S. olay yerinde, N.S ise kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde ölmüştü.

Elvan İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.