KAYMAKAM ŞEREF AYDIN'DAN SAĞLIK KONTROLÜ TALİMATI

Canik Kaymakamı ve Samsun Vali Yardımcısı V. Şeref Aydın ile eşi Özlem Aydın, ilçede yaşayan ve 1952 yılında dünya evine giren 91 yaşındaki Şerafeddin Ercan ile 90 yaşındaki Mahiber Ercan'ı ziyaret etti. 73 yıllık evlilikleriyle örnek bir birlikteliğin simgesi haline gelen çiftin sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini yerinde tepit eden Kaymakam Aydın, ailenin kontrollerinin düzenli olarak yapılmasını istedi.

YAŞAM KOŞULLARINI YERİNDE İNCELEDİ

2025 yılının "Aile Yılı" ilan edilmesi çerçevesinde, Canik Kaymakamı ve Samsun Vali Yardımcısı V. Şeref Aydın ile eşi Özlem Aydın, Ercan çiftinin yaşam koşullarını yerinde inceleyerek aileye moral ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Aydın, yaşlı bireylerin toplumdaki önemine ve aile bağlarının güçlendirilmesine dair önemli mesajlar paylaştı.

EKONOMİK DESTEK DE SAĞLANACAK

Ziyaretin ardından Canik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri, Mahiber Ercan için Engelli Evde Bakım Hizmeti başvurusunu gerçekleştirdi. Gerekli şartların sağlanması halinde aileye ekonomik destek sağlanacağı ve düzenli takiple yaşam kalitelerinin artırılacağı bildirildi.

Muhabir: FERİDE SEZGİN