Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz'dan bu yana kayıp olan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğu Emine Nur Ayhan'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor. İnternet kullanıcıları, "Emine Nur Ayhan kimdir?", "Emine Nur Ayhan'a ne oldu?" sorularına yanıt arıyor. Detaylar haberimizde...

EMİNE NUR AYHAN KİMDİR?

7 Temmuz'dan bu yana kayıp olan Emine Nur Aydın'ın sosyal medyada gündem olmasının ardından internet kullanıcıları, küçük kızın akıbetini merak ediyor. 10 yaşında otizmli kız çocuğu Emine Ayhan'ı arama çalışmaları devam ediyor.

EMİNE NUR AYHAN'A NE OLDU?

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz Perşembe günü 16.30 sıralarında kaybolan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunun bulunması için çalışmalar ailesinin ihbarı üzerine başladı. Çalışmalar 7 Temmuz'dan bu yana Yeşilırmak havzasında yoğunlaştı.

EMİNE NUR AYHAN BULUNDU MU?

Emine Nur Ayhan için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, bölgedeki Yeşilırmak Nehri havzasında arama yaptı.

EMİNE NUR AYHAN'A AİT TİŞÖRT BULUNDU

Ekiplere ek olarak İl Jandarma Komutanlığına ait kadavra ve iz takip köpekleri ile drone ile destek de sağlanırken küçük kıza ait olduğu değerlendirilen bir tişört bulunduğu bildirildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.