Samsun'da Kan Davası! Samsun'da kan davasına dönüşen olay zincirinde, bu kez bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada, 4 kişi yaralandı

Samsun'da iki ailenin bireyleri arasında başlayan ve "kan davası"na dönüşen olaylar zincirinin son halkasında, bu kez bir kahvehanede tartışma yaşandı. Olayda bir kişi, 2'si ağır 4 kişiyi silahla yaraladı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ İki aile arasında, bu yıl Ramazan Bayramı'nda Tekkeköy'de çıkan silahlı kavgada, 28 yaşındaki Muhammet K. hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak, Ferit K. ilk sorgusu sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HASTANE KANTİNİNDE KAFASINDAN VURDU Husumete dönüşen olayın ardından 17 Aralık gecesi Gazi Devlet Hastanesi kantininde, Emrah K. başından vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak, Muhammet K'nin kardeşi, İsmail K. gözaltına alınmış, ilk sorgusu sonucu tutuklanmıştı.

KAHVEHANEDE SİLAHLI KAVGA İki aile bireyleri arasındaki husumet, bu kez de kanla sonuçlandı. Önceki akşam, Tekkeköy Kutlukent Mahallesi'nde bir kahvahanede, söz konusu olaylarla ilgili olarak çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu olayda da Emrah K'nin kuzeni Oktay K., İrfan K. ile tartıştı. Bu sırada, Oktay K., İrfan K.'ye tabancayla ateş etti. Yaralanan İrfan K'de silahını çekerek, ateş etmeye başladı. Mermi isabet eden 3 kişi de yaralandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra yakalanan İrfan K., çıkarıldığı mahkemece tutuklananak cezaevine gönderildi.

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.