"ŞİDDET VE AYRIMCILIĞI KABUL ETMİYORUZ"

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza yönelik şiddet ve ayrımcılığı asla kabul etmiyor ve sıfır tolerans gösteriyoruz" dedi.

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Dağlı'nın başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, kamu kurumlarının yöneticileri ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

"DAHA FAZLA FARKINDALIK"

Vali Dağlı, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası iş birliğinin sağlanması ve eş güdüm halinde hareket edilmesi hususunda kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürütülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirtti. 
Dağlı “Gerek dinimizde gerekse örf ve kültürümüzde saygın ve çok önemli bir konumda bulunan kadınların sahip olduğu hakların ve toplumumuzun temel yapısını oluşturan aile içerisindeki rolünün bilinciyle hareket ediyoruz. Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza yönelik şiddet ve ayrımcılığı asla kabul etmiyor ve sıfır tolerans gösteriyoruz. Toplumun her kesiminin sağladığı katkı ve destekle bu mücadelede başarı sağlamayı ve daha fazla farkındalık oluşturulmasını amaçlıyoruz” dedi.

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.