Samsun'da İsmail Balcı Beşinci Kez Kazandı 'Esnaf Olmazsa Olmaz' Samsun Lokantacılar Pastacılar Tatlıcılar ve Pideciler Odası'nda yapılan seçimde 5. kez İsmail Balcı kazandı

Samsun Lokantacılar Pastacılar Tatlıcılar ve Pideciler Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan İsmail Balcı güven tazeledi. Balcı, "Esnaf, olmazsa olmaz. Biz görevde olduğumuz sürece biz esnafımızı hiç ezdirmeyeceğiz" dedi.

BİRLİK VURGUSU İlkadım ilçesinde Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Samsun Lokantacılar Pastacılar Tatlıcılar ve Pideciler Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan mevcut Başkan İsmail Balcı, güven tazelerken toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

"45 BİN ESNAFLA YOLA DEVAM" Birlik ve beraberlikle yolumuza devam ediyoruz" diyen SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler, " Bundan önceki dönemde ayrı gayrı olurdu. Ama Allah'a şükürler olsun bütün oda başkanlarımız her şeyi bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. İl ve ilçelerle birlikteyiz. 72 bize bağlı. Yaklaşık 45 bin esnafımız var. Hep birlikte birbirimize sahip çıkarak, güçlü, bir ve beraber olduğumuzu her zaman göstermeye çalışıyoruz. Bu yolda herkese başarılar diliyorum" diye konuştu.

BÜYÜK MÜCADELE VAR Beş dönemdir başkan olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Balcı, "Pandemi 2.5 yıldır sürüyor. Öncelikle Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve sonraki idarecilere teşekkür ediyorum. Maskeyi bulamadığımız dönem oldu. Ama üyelerimizin iş yerlerine gittik, maske dağıttık. Aşçı, pastaneci, pideci kursları açtık. Bu sektörde mutfaktaki de, servisçisi de değerlidir. Ama kimse 'ben olmazsam olmaz' diyemez. Esnaf, olmazsa olmaz. Biz görevde olduğumuz sürece esnafımızı hiç ezdirmeyeceğiz. Küçük esnaf ve sanatkar bu memlekette en önemli kesim. Bizim üyelerimiz ise asayişe bile katkı sağlıyor. Sokaktaki adamı alıp iş sahibi yapıyor, topluma kazandırıyor. Burada bir mücadele ve birliktelik var. Divan Başkanımız Hacı Eyüb Güler'e çok teşekkür ederiz. Bu dönemde çok fedakarlık yaptı. Ayrıca tüm üyelerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YALNIZ BIRAKMADILAR Kurulu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, Samsun eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve çok sayıda esnaf katıldı.

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ İşte Samsun Lokantacılar Pastacılar Tatlıcılar ve Pideciler Odası'nın yönetim kurulu üyeleri: "Osman Yazıcı, Yılmaz Aytaş, Ekrem Şafak, Hamza Diluş, Fahmi Agçe, Yaşar Uğuz, Hüseyin Aydın ve Gökhan Sağlam"

Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.