Sezgin Aydın Şirketler Grubu Aykar Konut ve Karadeniz Laminant Parke A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, bu yıl 8'incisi düzenlenen TÜYAP İnşaat Fuarı'na bazı siyasiler, STK'lar ve firmaların katılım sağlamamasına üzüldüğünü dile getirerek, "Biz Sezgin Aydın Şirketler Grubu olarak şehrimizin gelişmesi için burada olmaya devam edeceğiz" dedi.

TAVLI VE DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Sektöre yön veren Aydınlar Group olarak her yıl TÜYAP'ta düzenlenen İnşaat Fuarı'na katılım sağladıklarını belirten Aydın, "Samsunumuzda TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı'nda hamdolsun Sezgin Aydın Şirketler Grubu olarak Aykar Konut ve Karadeniz Laminant Parke A.Ş. firmalarımız ile yerimizi aldık. Modern toplum yaşamının kaçınılmaz  bir parçası olan fuarlara şehrimizin ev sahipliği yapmasından dolayı bir kez daha mutluluk ve heyecan duyduk. Fuara katılım sağlayan bütün meslektaşlarımıza başarılar diliyorum.  Fuarımızın açılışına gelerek bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Orhan Tavlı ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Samsun'un hava, kara, deniz ve demiryolu hatlarıyla ülkenin dünyaya kuzeyden açılan kapısı olduğuna dikkat çeken Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsun, birçok sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de bölgede ciddi ticaret hacmi ve potansiyeli olan yegane ilimizdir.  Böylesine önemli bir fuara katılımcı firmalarımızın diğer yıllara oranla azlığı beni derinden üzmüştür. Gelecek yıllarda yapılacak inşaat fuarları açısından açık söylemek gerekirse ciddi anlamda endişe duyduğumu üzülerek ifade etmek istiyorum. Şimdi böylesine büyük bir organizasyonun böyle sönük kalmasının sebeblerini fuarı organize edenlere mi, kamu kurum ve kuruluşlarımıza mı, ilgili sivil toplum kuruluşlarımıza mı yoksa sanayi ve ticaret odasına mı sormamız lazım?  Daha geçen hafta Macaristan’a ziyaret gerçekleştiren TSO heyeti maalesef şehirimizde yapılan bu fuarın açılışında bile yoklar.  Seçim öncesi her yerde görmeye alıştığımız siyasetçilerimiz maalesef onlar da yoklar. Aynı şekilde burada katılımcı firma olarak görmek istediklerimiz var ama maalesef onlar da yoklar. Peki bu şehrin inşaat fuarına sahip çıkmaz isek nasıl bu şehri hedeflerine ulaştırabiliriz? İnşallah önümüzdeki inşaat fuarında ilgili paydaşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, üniversitelerimiz ve sivil toplum örgütlerimizle beraber fuarımıza sahip çıkarak en yoğun katılımı sağlarız. Biz Sezgin Aydın Şirketler Grubu olarak şehrimizin gelişmesi için burada olmaya devam edeceğiz."

Samsun'da 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrakla yürüdüler Samsun'da 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrakla yürüdüler

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.