KILIÇDEDE MAHALLESİ'NDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Saadet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kız arkadaşından ayrıldığı için bunalımda olduğu iddia edilen yabancı uyruklu 17 yaşındaki genç, binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

YOĞUN ÇABA SONUCU İKNA EDİLDİ

İntihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu genç  Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden özel olarak getirilen müzakerecilerin yoğun çabaları sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi. 

KIZ ARKADAŞINDAN AYRILDIĞI İÇİN İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Muhammed M.A.R.isimli Halep doğumlu 17 yaşındaki yabancın uyruklu gencin sevdiği kızdan ayrıldığı için intihar girişiminde bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

EKİPLER HAZIR BİR ŞEKİLDE BEKLEDİ

Sağlık, itfaiye ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden özel olarak getirilen müzakereciler olay yerinde hazır bir şekilde bekledi.

CEP TELEFONLARINA SARILDILAR

Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sürecinde yoldan geçen ve çevredeki vatandaşlar ise cep telefonlarıyla canlı yayın yapma derdine düştüler. Trafikte seyir halinde olan bazı sürücüler ve çevreden geçen vatandaşlar olayı cep telefonuyla kaydederek, yayın yaptılar. Görüntü almak için trafiği yavaşlatan sürücüler zaman zaman trafikte gitmek isteyen diğer sürücülerin sinirini bozdu.

Haber Kaynak: Emre Öncel

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.