Samsun'da, İmzalar Gençler İçin Atıldı Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 6-20 yaşları arasında bulunan çocuk ve gençleri Samsun ve ülke futboluna kazandırmak için iş birliği protokolü imzaladıklarını belirti

Samsun Valiliği önderliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında uygulanacak olan 'Futbol Kursları Düzenlemesine' ilişkin iş birliği protokolü imza töreni, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın'ın katılımıyla gerçekleşti.

Protokol ile 6-20 yaşları arasında bulunan çocuk ve gençlerimize futbol kursları düzenleneceğini ifade eden Vali Dağlı, "Vatandaşlarımızı gerek madde bağımlılığından gerekse teknolojik bağımlılıktan korumak için tüm kurumlarımızla birlikte gayretli çalışmalarımız devam ediyor.

Bu anlamda çocuklarımızı ve gençlerimizi tehdit eden alkol, uyuşturucu ve kumar gibi olumsuzluklardan korumak, onları bedenen ve ruhen sağlıklı ve ahlaklı birey olmalarına katkı sağlamak, yetenekli olanları ise Samsun ve ülke futboluna kazandırmak için iş birliği protokolümüzü uygulamaya geçiriyoruz." dedi.