Samsun'da İki İlçe Birbirine Bağlanacak! Çalışmalar Tam Gaz Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Konumu, spor alanları, parkları, peyzajı ve çevre düzenlemesi ile şehrimize değer katan 7,5 kilometrelik bölgenin en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu olan projemiz sona erdiğinde, Tekkeköy ile Atakum birbirine bağlanacak" dedi.

2.JPG

YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Togar, ilçedeki en büyük projelerden biri olan, bağlantıları ile Tekkeköy ile Atakum’u birbirine bağlayacak projenin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

333.JPG

BÖLGENİN EN UZUN YÜRÜYÜŞ YOLU

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Konumu, spor alanları, parkları, peyzajı ve çevre düzenlemesi ile şehrimize değer katan 7,5 kilometrelik bölgenin en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu olan ve bağlantıları ile Tekkeköy ile Atakum’u bir birine bağlayacak olan projemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Projemiz kapsamında yapmış olduğumuz köprülerin dışında, özellikle tarihi Kirazlık mezarlığımızın çevre düzenlemesi ve perde duvarlarınıda yaparak, tarihi kabristanlığımızı da koruma altına aldık. Teknofest’e kadar bitirmeyi planladığımız bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz ile şehrimiz yeni ve farklı bir yaşam ve spor alanı daha kazanmış olacak."

Mustafa İNAN

Ekran Alıntısı.JPG


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.