Samsun'da İki Aileye Sıcak Yuva Havza Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanı Cengiz Nayman, barınma yardımları kapsamında iki aileye yardım yapıldığını belirtti

Nayman, Havza SYDV tarafından ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan 2 ailenin barınma yardımları kapsamında konutlarının çatı yapımı işinin tamamlandığını belirterek, "Ailelerimizden gelen talepler üzerine yapılan incelemeler neticesinde havaların soğuduğu bu dönemde iş hızlı şekilde tamamlandı ve ailelerimizin yaşadığı sıkıntı çözüme kavuşturmuş oldu. İki ailemiz yeni yılı sıcak yuvalarında karşılayacaklar." dedi.

Nayman, SYDV aracılığıyla yürütülen barınma yardımları ile ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşların sağlıksız ve bakımsız evlerde değil, insan onuruna yakışır daha iyi konutlarda hayatlarını devam ettirmelerini amaçlandığını vurgulayarak, "Bu noktada şartları uyan tüm ailelere gereken her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarda fedakarca çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta ilçe sakinlerimiz olmak üzere yeni yılın tüm ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim." diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.