Samsun'da Gelecek Nesiller Bilgilendirildi! Gençler Örnek Oldu Samsun'da bir araya gelen üniversiteliler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaptığı çalışmada kadına şiddet ve iletişimsizliğe dikkat çekti

Samsun'da üniversiteliler Atakum Bilim ve Sanat Merkezi'ndeki öğrencilere kadına şiddet ve iletişimsizlik hakkında seminer verip, ağaç dikti ve 'Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ndeki kadınlara çeşitli hediyeler verdi.

ÖĞRENCİLERDEN SEMİNER Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler 4. sınıf öğrencileri Şeval Dinçer, Sabrije Isljamı, Alişan Erkan, Resul Yıldız ve Furkan Çetinkaya ' Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında Atakum Belediyesi iş birliği ile Atakum Bilim ve Sanat Merkezi'nde ilkokul ve ortaokul düzeyinde ki öğrencilere kadına şiddet ve iletişimsizlik hakkında seminer verdi.

ŞİDDET MAĞDURU KADINLAR UNUTULMADI Seminerde çocuklara kadının önemi ve iletişimsizliğin nelere yol açtığı hakkında bilgiler verilirken fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidanlara şiddet mağduru kadınların isimleri verildi. Daha sonra seminer verilen 40 öğrenci adına 'Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nde bulunan kadınlara çiçek ve çikolata hediye edildi. Okul Müdürü Betül Erol projenin çocuklar için oldukça eğitici ve bilgilendirici olduğunu belirterek kadına şiddetin arttığını bu kapsamda verilen seminerin önemine vurgu yapıp, öğrencilere teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.