Samsun'da Gamze Seven’e Duygulandıran Hediye Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, yaklaşık 55 gün önce hayatını kaybeden eşi Gamze Seven’in kabrine, Samsunspor’un ‘Kadına şiddete’ karşı çıkardığı mor forma ile gitti. Seven, eşinin adının yazılı olduğu formayı kabrine bırakarak herkesi duygulandırdı

MOR FORMA GÖTÜRDÜ Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven’in eşi, geçtiğimiz günlerde koronavirüse karşı verdiği mücadeleyi kaybederek hayata veda etmişti. Gamze Seven’in 31 yaşında hayata gözlerini kapatması tüm Samsun’u yas boğmuştu. Dualarla anılan ve unutulmayan Gamze Seven’e, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven herkesi duygulandıran bir hediye götürdü. Başkan Nuri Seven, Samsunspor’un üzerinde 15 farklı dilde ‘Kadına şiddete hayır’ yazılı olarak ürettiği mor formayı eşinin kabrine götürdü.

FANATİK BİR TARAFTARDI Fanatik Samsunspor taraftarı olan eşi Gamze Seven’in kabrine formayı bırakan Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Eşim Gamze’ye Allah rahmet diliyorum. Kendisi de benim gibi koyu bir Samsunspor taraftarıydı. Mor formayı çok istiyordu. Fakat hastalık sürecinde fırsatımız olmamıştı. Pandemi sürecinden önce Samsunspor’un iç sahadaki hiçbir maçını kaçırmazdık. Çocuklarımızla birlikte stada giderek takımımıza destek veriyorduk. Artık o aramızda yok. Ben çocuklarımla birlikte onun hatırasını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.