Samsun'da Final Maçı Çekişmeye Sahne Oldu Doğu Bölgesi Genç A Erkek Futsal Turnuvası yapılan final maçlarıyla son buldu. Turnuvada final maçı ise adeta nefes kesti

KAZANAN 19 MAYIS TOKNOLOJİ Çarşamba Spor Salonu'nda oynanan futsal final maçında 19 Mayıs Teknoloji Koleji ile Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk devresine bulduğu tek golle 1 - 0 19 Mayıs Teknoloji Lisesi önde girdi. İkinci yarıya hızlı ve daha net gol pozisyonlarına giren Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi bulduğu gollerle maçı 3 - 1'e çevirdi. Maçın son dakikalarında bulduğu 2 golle maçı 3 - 3'e getiren 19 Mayıs Teknoloji Lisesi durumu penaltı atışlarına getirdi. Penaltı atışının yapıldığı final maçında penaltıları iyi değerlendiren 19 Mayıs Teknoloji Lisesi maçı 6 - 5 kazanarak Çarşamba Futsal Şampiyonu oldu.

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU Zoru başaran 19 Mayıs Teknoloji Lisesi, Samsun finallerine 1'nci olarak gitmeye hak kazandı. 2'nci olarak Çarşamba Anadolu Lisesi, 3'ncülük 4'ncülük maçında ise 75. yıl gelmediği için Çarşamba Anadolu lisesi 3'üncü olarak Samsun'a gitmeye hak kazandı. Final karşılaşmasını eski Çarşambaspor futbolcuları Gökhan Özden ve Gürkan takip etti.