Samsun'un İlkadım ilçesinde elektrikli motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada biri ağır iki kişi yaralandı. Kazada bir bebeğin kayıp olduğu ihbarı ise ekipleri alarma geçirdi. Ekipler refüjdeki çalıların arasında kazada kaybolduğu ihbarı yapılan bebeği bulmak için dakikalarca arama yaptı. 

GENÇ KIZ AĞIR YARALANDI 

Edinilen bilgiye göre  İlkadım ilçesi Baruthane yöresinde bu gece saatlerinde meydana gelen kazada Hamza Y. yönetimindeki 55 VB 805 plakalı otomobil, Ceylin K. isimli kadının kullandığı elektrikli motosiklete çarptı. Kazada elektrikli motosiklet sürücüsü Ceylin K. ağır yaralandı. Olay yerine cankurtaranlar, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kenan Şara Köprüsü Viyadüğüne yakın bir noktada meydana gelen feci kazada, elektrikli bisiklet sürücüsü Ceylin İ.K'nın yanında bir bebeğin bulunduğu ve kayıp olduğu ihbarı üzerine polisler ve zabıta ekipleri yol üzerinde bulunan refüjdeki çalılıklar arasında arama yaptı.

 

ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ  

Yapılan aramada kayıp olduğu ihbarı yapılan bebek bulunumazken, aramayı yapan ekipler bu ihbarın dogru olmadığını açıkladı. Meydana gelen kaza sebebiyle karayolu, uzun süre trafiğe kapatıldı. Kazaya neden olan araç sürücüsü ve kazada ağır yaralanan elektrikli motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan elektrikli bisiklet sürücüsü 16 yaşındaki Ceylin İ.K. hayatını kaybetti.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.