Samsun'da Fatih Keleş'ten Esnafa Çağrı; 'Bir Olacağız, Birlik Olacağız!' Seçim öncesi destek turlarına devam eden Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Fatih Keleş, "Artık 'ben yaptım oldu' anlayışı olmayacak. Ortak akıl ile hareket edip, tüm kararları üyelerimizle birlikte vereceğiz" dedi

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Fatih Keleş, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek olan seçim öncesi esnaf ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Samsun'daki sanayi sitelerini gezerek, esnafla buluşmaya devam eden Fatih Keleş, gördüğü ilgi ve desteğe teşekkür etti.

"MAKAM DEĞİL, HİZMET SEVDASI" Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nın artık esnafla kucaklaşma ve birlikte hareket etme zamanının geldiğini söyleyen Keleş, "Esnafın derdiyle dertlenen, sorunların çözümü noktasında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bir yönetim anlayışını odamıza kazandırmaya kararlıyız. Esnafımız da bu noktada bize büyük destek veriyor. Makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda, büyük bir değişime imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"KİMSE ESNAFI GÖRMEZDEN GELEMEYECEK!" Sanayi esnafını kimsenin görmezden gelmeye hakkının olmadığına dikkat çeken Keleş sözlerine şunları ekledi: "Ortada bir sorun varsa, bu sorun çözülecek. Eksikler varsa, bu eksikler giderilecek. Yeni yönetim anlayışıyla birlikte, artık kimse sanayi esnafını görmezden gelemeyecek. Türkiye'deki diğer mesleki odalara örnek olacak ve projelerimizle onlara yön vereceğiz. Tüm esnafımızı 10 Ocak Pazartesi günü Samsun Madeni Sanatkarlar Odasına gelerek oyunu kullanmaya davet ediyorum. Bu değişimde herkesin imzası olsun istiyoruz" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.