OLAY İSTASYON MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELDİ

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi Engin Sokak'ta meydana geldi.

EŞİ VE ÇOCUKLARINI EVE KİLİTLEYİP KAÇTI

İddiaya göre, 21 Eylül'de 2 kişiyi silahla yaraladığı gerekçesiyle elektronik kelepçe takılarak ev hapsi cezasına çarptırılan Mustafa A. bu kez de eşi ve çocuklarını eve kilitleyerek olay yerinden kaçtı.

YARDIM İSTEDİ

Evde mahsur kalan Mustafa A'nın eşi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EKİPLER EVDE MAHSUR KALANLARI KURTARDI

İtfaiye ekipleri, 2 polis memuru ile birlikte itfaiye merdiveniyle çatıya çıktı. Polis ekipleri, evde mahsur kalan eşi ve çocuklarını kurtardı. İçerisinde kıyafetleri bulunan poşetlerle dışarı çıkan kadın, polis merkezine götürüldü.

ZANLININ YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, üzerinde elektronik kelepçe bulunan Mustafa A'nın yakalanması için çalışma başlattı. 

NE OLMUŞTU?

Karadeniz Mahallesi Ümraniye Sokak'ta bir kafenin önünde otururken Mustafa A'nın silahlı saldırısına uğrayan Niyazi Y. ve Mehmet C.B. yaralanmıştı. Sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. İlkadım Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, Mustafa A.'ın İstasyon Mahallesi'nde bir evde olduğunu tespit etmişti. Apartmanın üçüncü katına çıkan polisleri fark eden Mustafa A, binanın çatısına kaçmıştı. Buradan bitişikteki binanın çatısına atlamaya çalışan şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlıya, çıkarıldığı hakimlikçe elektronik kelepçe takılarak ev hapsi verilmişti. 

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.