Samsun'da Eski Sevgili Dehşeti!

Samsun'da uzaklaştırma kararı sona eren eski sevgilisi tarafından darp edilip, alıkonulduğunu öne süren genç kız, "Ölmek istemiyorum' diye feryat etti

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan Gamze K. adlı genç kız, eski sevgilisi olduğunu ifade ettiği A.P. tarafından dövülerek kolunun çatladığını ve daha sonra da alıkonulduğunu iddia ederek, şikayette bulundu.

Genç kız, çıkarıldığı mahkemece adli kontrollü olarak serbest kalan A.P'nin kendisine tehdit mesajları gönderdiğini öne sürerek, "Ölmek istemiyorum. Adalet istiyorum" diye seslendi.

SERBEST BIRAKILDI Eski sevgilisinin kendisine hayatı zindan ettiğini ve ölüm korkusuyla yaşadığını ifade eden 20 yaşındaki Gamze K., "Eski sevgilim A.P. tarafından birçok kez darp edildim. 6 ay önce de darp edilmiştim ve uzaklaştırma kararı verildi. 6 ay geçtikden sonra 5 gün önce eski sevgilim beni eve kilitledi. Pompalı tüfeği kafama dayayarak beni uyuşturucu kullanmaya zorladı. 3 gün boyunca bir evde zorla tutuldum. Dayak yedim. En sonunda kaçtım ve şikayette bulundum. Uzaklaştırma kararı aldım ve uzaklaştırma kararı almama rağmen eski sevgilim beni yine rahatsız etmeye başladı. Arabayla peşime takıldı. Polis uygulama noktasına yakın bir yerde arabadan inip, bizim bulunduğumuz arabanın kapısını açarak beni ve kuzenimi darp etti. Polis A.P'yi orada gözaltına aldı ve öğrendik ki çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmış" dedi.

'CANIMDAN ENDİŞE EDİYORUM' Hayatından endişe ettiğini belirten Gamze K. video paylaşımda, "Korkudan evimizden dışarı bile çıkamıyoruz. Serbest bırakıldıktan sonra sosyal medya hesaplarından bizim adımızı kullanarak tehdit etmeye devam ediyor. Bizim devletimiz var. Şimdi bu videoyu çekiyorum ama yarın ölüm haberim gelebilir. Ben 20 yaşındayım ölmek istemiyorum" diyerek, yardım istedi.

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.