Samsun'da Emeklilerden Zam Talebi Emekli Memur Sendikası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gençbay, dini bayramlarda emeklilere verilen ikramiyeye zam istediklerini açıkladı

Emekli Memur Sendikası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gençbay, emekli ikramiyelerine ilişkin açıklamasında, "zam istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'BİZİM HAKKIMIZ' Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen ikramiye ile ilgili Samsun Medya Grubu'na açıklama yapan Gençbay, şunları dile getirdi: "Samsun'da emeklilerle ilgili birkaç yıldır çalışmalar devam ediyor. Sendikamıza kayıtları yapılıyor. Daha önce hükümetimiz tarafından dini bayramlarda emeklilere, bin lira ikramiye veriliyordu. Bu ikramiye geçen sene 100 lira artışla, bin 100 lira oldu. Lakin, biz emekliler olarak bu zammın şu an yeterli olmadığını, hükümetimizin emeklilere daha duyarlı olacağını düşünüyoruz. Çünkü bu emeklilerin hakkı. Bu kadar pahalılıktan sonra, yapılan zamlardan sonra gerekiyor. Ama burada da emekli olarak bizim makul bir zam oranında artışa gidilerek hükümetimizin bizi düşünmesi gerekir diye düşünüyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.