BİRİNE KARAR VERECEĞİZ

Yılport Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, kulübün yeni sezonda hedefleri doğrultusunda iki teknik adamda yoğunlaştıklarını doğruladı. Kulübün önümüzdeki hafta yeni hocayı açıklaması bekleniyor. Başkan Vekili Bilen, "Görüşmelerimizi iki hocaya indirdik. Başkanımız ve yönetimle iki hocadan birine karar vereceğiz. Hafta sonuna da inşallah karar verilir diye düşünüyorum" dedi. 

KAMP TARİHİ NETLEŞİYOR 

Kırmızı Beyazlılarda kamp programı belli olmaya başladı. Bu kapsamda kamp programı ile ilgilide açıklamalarda bulunan Bilen, "Kamp dönemi programımız az çok belli olmaya başladı. 24-25 Haziran tahminlerimiz tabi ilerleyen günlerde tam tarih daha net belli olur. Her zaman olduğu gibi Kayseri, Bolu kamplarını planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

DAHA ZAMANIMIZ VAR 

Transfer çalışmaları ile ilgili ise Başkan Vekili Veysel Bilen, daha zamanlarının olduğunu ve Samsunspor'un hedefleri doğrultusunda, bir takım oluşturmak istediklerini belirterek, "Gidecek, devam edecek ve gelecek oyuncular bize göre üç aşağı beş yukarı belli oldu. Fakat ilk önce hocamızı netleştirelim. Zaten transferler 17 Haziran'da başlayıp, 8 Eylül'de son bulacak. Daha zamanımız var" diye konuştu. Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.