SAMSUN'DA DEPREM PANİĞİ

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 18.11 sıralarında merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının 5,99 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Samsun'da da hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.  Alınan bilgiye göre ise herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. 

SAHA TARAMASI BAŞLADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tokat ili Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz. 
Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerine yer verdi. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında yer alan grafiğe göre deprem Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum'da yoğun hissedildi.

ENERJİ BOŞALDI 

Deprem Bilimci Baturhan Öğüt, "Anadolu coğrafyalarında olan depremlerin çoğu sığ depremlerdir. Bir hayli geniş coğrafyada da hissedilir. Oradaki enerji şu anda boşaldı" ifadelerine yer verdi.

ELVAN İLHAN

Samsun'un o ilçesine 'aşk tuzakları' kuruluyor Samsun'un o ilçesine 'aşk tuzakları' kuruluyor

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.