Olay, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Serinlemek için denize girdiği iddia edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen kadın, bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaranlar, deniz polisi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçları ve sağlık ekipleri sevk edildi.
DENİZDE EL ELE ARAMA YAPILDI
Cankurtaranlar ve vatandaşlar denizde el ele tutuşarak tarama yaptı. Deniz polisi botla arama gerçekleştirirken, dalgıçlar da su altında kadını aradı.
YAKLAŞIK 2 SAAT ARANDI
Ekiplerin yaklaşık 2 saat boyunca yaptığı çalışmalarda kayıp kadına ulaşılamadı. Arama çalışmaları dron ile havadan görüntülenirken, kadının bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Samsun'da sosyal medyayı karıştıran haşema isyanı!
Samsun’da o mahallede altyapı seferberliği
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





