Samsun'da 'Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme' Semineri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ladik İlçe Başkanlığı tarafından Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını Ladik Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Başoğlu yaptı

Başoğlu, Türk milletinin ruh kökünden doğan, her zaman Türk milleti ve Türk gençliği için emek sarf eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak "Damarlarındaki asil kanı kirletme" temasıyla gençleri bağımlılık konusunda bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlediklerini dile getirerek, "Türk gençliğini emelleri belli birtakım odakların karanlık zihin dehlizlerindeki saplantılı yaklaşımlarına bugüne kadar terk etmediğimiz gibi bundan sonra da terk etmemiz söz konusu değildir. Ülkü Ocakları olarak bu hassas konu ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulamaları Müdürü Doç. Dr. Yaşar Barut da bağımlılık çeşitleri ve mücadele yolları hakkında sunum yaptı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.