CHP İl Başkanlığı'nın Gazi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiği iftar yemeğine, çok sayıda katılım oldu. Gazi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine CHP İl-İlçe ve İYİ Parti İl-İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte partililerin yanı sıra İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş da katıldı.

ÜLKE YANGIN YERİ

İftar yemeğinde konuşan CHP İl Başkanı Fatih Türkel, ülkenin yangın yeri olduğunu söyledi. Türkel, insan haklarının rafa kaldırıldığını, ülkenin parsel parsel satıldığını öne sürerek, "Ormanın birinde yangın çıkmış, hayvanlar bir tarafa kaçışıyor. Ormanı ölüm korkusu almış. Fil, bakıyor bir serçe ufacık gagası ile su alıyor ve ateşin üzerine atmaya çalışıyor. Serçe diyor ki ben ateşi söndüremeyeceğimi biliyorum da, en azından yönüm belli olsun. Serçe o ateşi söndürmeye çalışırken bir mucize oluyor. Diğer serçeler ona katılıyor. Serçeler orman yangınını hep beraber söndürüyor. Sen aslansın-kaplansın denildiğinde herkes gururlanır. Ama biz hep beraber serçe olalım. Ülke yangın yeri. Bu yangını hep beraber söndürelim" dedi.

GELİYOR GELMEKTE OLAN

İftar yemeğinde "Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın sökmesine az kaldığı zamandır" diyen CHP İl Başkanı Fatih Türkel, halkın iktidarının yakın olduğunu vurgulayarak, "Millet İttifakı geliyor. İnim inim inleyen emekçilere, mazlumlara, garibanlara, çifçilere sesleniyorum. Gözünüz aydın olsun. Geliyor gelmekte olan." diye konuştu. 

Hakan AKGÜN-Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.